Referenties van onze klanten

"Nadat wij bij anderen het mooie schilderwerk van Emiel hadden gezien, was de keuze voor een schilder snel gemaakt. Heeft hij de buitenkant van ons huis van een strakke nieuwe verflaag voorzien. Wij waren zo tevreden, dat we ook het nieuwe appartement van onze dochter aan de binnenkant hebben laten behangen en schilderen. Ook hier is vakkundig werk geleverd met oog voor details en kwaliteit. Bovendien is na afloop alles keurig opgeruimd en schoongemaakt.
Een echte aanrader."
Fam. Groen
"In 2014 is aan ons monumentale hofje grootschalig restauratie- en onderhoudswerk uitgevoerd. Het schilderwerk werd hierbij verzorgd door KSH Schilderwerken uit Noord Scharwoude. Wij hebben dit jonge eenmansbedrijf hier bij leren kennen als betrouwbare en accurate partij. Het werk ziet er ook prima uit en is naar onze tevredenheid uitgevoerd. Hoogachtend,

Het college van regenten,
voordezen,"
P.Verhoeven
"Aan alles kun je merken dat je hier met een vakman te maken hebt. Emiel geeft advies over de juiste materialen en weet hoe hij deze moet toepassen. Loopt alles nog eens goed na en mocht er nog wat zijn dan hoeven we maar te bellen.

Het hele huis buitenom weer strak in de verf. In een woord; Top!"
Fam. Swart
"Wilt u een schilder met vakkennis dan bent u bij KSH Schilderwerken in goede handen. Wij zijn zeer tevreden over de werkzaamheden. Hij attendeert, betrekt en overlegt alles met de klant. Schilders met vakkennis en vriendelijkheid."
Hermien
"KSH Schilderwerken heeft bij ons,tot onze groten tevredenheid, het balkon geschilderd. Een vervelende klus maar top in de verf!! Dank Emiel en tot de volgende klus."
Fam. Kleinjan
"Emiel levert heel knap werk binnen de tijd die hij beloofd. Zij hebben bij mij al de plinten en wat ander houtwerk geschilderd. Ze waren een klein stukje vergeten, de volgende dag meteen terug gekomen om dit toch nog te schilderen. Je kunt hem en ze collega met een gerust hart alleen in je huis laten, Topper!"
Andreas
"Nog bedankt voor het mooie schilderwerk aan onze voorgevel. Het ziet er mooi strak uit en we genieten er iedere dag van."
Fam. Bruin
"Ben erg tevreden over deze jonge enthousiaste schilder. Schilderen is zijn passie en werkt nauwkeurig en zelfstandig. onze tuinhuisje ziet er weer top uit."
Yvonne